Ugebrev – uge 8 – 2022

Kære forældre

Natten til i går skete dét, som Ukraine og Vesten i flere uger har frygtet.

Rusland trykkede på knappen, sendte missiler ind i Ukraine og begyndte den invasion, Ruslands præsident, Vladimir Putin, længe har truet med. Det giver en knugende fornemmelse i maven, at vi nu må konstatere, at der er krig i Europa. Vi sender de varmeste tanker til Ukraine, som pga. deres manglende medlemsskab af NATO, står ret alene.

Tag en snak om det, der sker, med jeres børn. De større børn kan få det formidlet på en fin måde her https://www.dr.dk/drtv/se/ultra-nyt_-krig-i-ukraine-_-vi-svarer-paa-jeres-spoergsmaal_303401

Fælles forældremøde – ideerne myldrede frem

Tak for en dejlig aften i går. Det var helt rigtigt at mødes med jer, synge sammen, snakke med hinanden og mærke det sus alle har længtes efter de sidste par år.

Samtalen rundt ved dialog-bordene var energisk, og der blev produceret over 100 gule sedler med gode ideer og forslag.

De bliver alle skrevet ned i et referat, som I får i løbet af næste uge.

“Idekataloget” er “step 2” i forhold til den udviklingsproces, som er igangsat af bestyrelsen. “Next step” er, at ideerne bliver systematiseret og prioriteret og derefter bliver videreudviklet. Dels i lærernes planlægning af næste skoleår, dels i forbindelse med venneforeningens arbejde med at skabe økonomi til nye tiltag, dels i forældreudvalget, dels på arbejdseftermiddagen den 24. maj, dels i bestyrelsen og ikke mindst vil vi stille skarpt på at kvalificere nogle af ideerne på næste fælles forældremøde den 8. juni.

Siden i går aftes er der yderligere tikket nogle flere ideer ind på ViGGO, hvilket manifesterer, at det er en fortløbende proces, som ikke er afsluttet. Så går I rundt og får flere gode ideer, er I meget velkomne til at kigge ind eller sende dem på ViGGO.

Tak for jeres engagement!

Juniorklub den 11. marts

Der er Juniorklub for 4., 5., og 6. Klasse D. 11. marts kl. 19.00-21.00 på Friskolen. Der kommer mere information og tilmelding i den kommende uge på Viggo.

Åben morgensang den 3. marts

På torsdag den 3. marts kl. 8.30 kan vi (endelig) invitere til åben morgensang.

I er velkomne til at komme og synge med, høre en historie, opleve lidt fra børnenes hverdag og få en kop kaffe.

I er velkomne til at dele invitationen, som kommer på 8930 Mellerup https://www.facebook.com/groups/127566393974906 og Mellerup Friskole https://www.facebook.com/mellerupfriskoleofficiel

Fastelavn er mit navn

I dag mødtes glade katte, cowboys, krokodiller, løver, robotter, cheerleaders og mange, mange flere sjove figurer ind til morgensang. Efter fastelavnssange, tøndeslagning og fastelavnsboller blev der leget og stafettet i gymnastiksalen.

Tak for en god fastelavnsfest-dag og rigtig god weekend til jer alle.

Venlig hilsen Kirsten

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *