Ugebrev – Uge 34 – 2022

Kære forældre
Tak for god opbakning og engageret medvirken til vores fælles forældremøde tirsdag aften. Der var mange informationer, men heldigvis blev der også tid til at snakke sammen om både værdibaserede emner og almindelig snak. En levende samtale er en vigtig del af vore DNA.
Velkommen til de 5 nye medlemmer af forældreudvalget:

  • 0. klasse – Anja – mor til Norr
  • 1.-2. klasse – Tinna – mor til Villa
  • 3. klasse – Christina – mor til Viggo
  • 4. klasse – Karina – mor til Anthon
  • 5.-6. klasse – Anne – mor til Svend

Forældreudvalget har deres første møde den 22. september. Så hører I mere.
Torsdag startede vi i kirken med en dejlig morgensang, hvor Børge viste sine talenter på kirkeorgel og Karsten (præsten) fortalte om både Jakob Knudsen og Jens Bek. Stor ros til børnene for at være eksemplariske gæster.
Derefter havde vi den første fagdag sammen med Einstein, Madam Curie, Rosalin Franklin, geometri, tal og algebra og meget mere. Store og små arbejde sammen på kryds og tværs, hvilket var en fornøjelse at mærke.

Pædagogisk dag den 16. september
Vi efterlyser forældre til at komme og overtage skolen den 16. september, hvor hele organisationen holder pædagogisk dag. Har I en ide til noget I kan lave med jeres barns klasse, enten på skolen, hjemme eller på jeres arbejdsplads så kontakt klasselæreren. I kan også være flere forældre, som planlægger noget sammen. Det er muligt at få fragtet børnene med bussen efter aftale.
Vi glæder os til at høre fra jer.

Skolefoto på mandag
Husk det er på mandag vi skal have håret sat. Vi får besøg af skolefotografen. I registrerer jer selv, som beskrevet i infobrevet.

Syng, Spis og Snak i Naturbørnehuset🎵🌼🦋
Har I lyst til en aften med grillede pølser, skønne sange om naturen og hyggeligt samvær med andre familier, så inviterer vi til næste syng, spis og snak arrangement i Børnehuset. tag små søskende og bedstemor med. Læs nærmere i vedhæftede invitation og tilmeld jer senest den 2. september på linket i invitationen: 6septembernaturbørnehuset

Forældremøder i klasserne
I næste uge inviteres I til forældremøder i klasserne.
Mandag den 29. aug. kl. 19-21 – 0.-3. klasse
Tirsdag den 30. aug. kl. 19-21 – 4.-6. klasse
Vi starter fælles i Svanereden kl. 19.00 og går i klasserne ca. kl. 19.30.
Vi ses
Lærerne

Åben morgensang fredag den 3. september kl. 8.00
I næste uge starter vi perlerækken af “Åben morgensang”. Morgensangen vil denne dag være lidt længere og alle, også udefra, er velkomne.

Vores vigtige og trofaste Venneforening har lavet en beskrivelse af deres arbejde, samt en plan for de næste tiltag i forbindelse med Friskolens udeskoleområde. Se det i vedhæftede, hvor I ligeledes kan se hvordan I melder jer ind:
Venner af Mellerup Friskole og Naturbørnehus – hvem er vi

Hav en dejlig sensommerweekend

Venlig hilsen Kirsten

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *