Ugebrev – uge 48 – 2023

Kære forældre
Så blev det første december. Skolen er decemberpyntet, og vi har taget hul på julesangene. Vi glæder os til en hyggelig måned med juletur til Den Gamle By, fælles morgensang med Børnehuset, Fritterjulehygge for alle med leg, sang og æbleskiver.
I dag siger vi farvel til Charlie fra 1. klasse. Vi ønsker Charlie og hans familie alt det bedste fra Mellerup Friskole.

Morgensang starter 8.05
Der er blevet en tendens til at mange af børnene kommer senere og senere om morgenen. Det giver en del uro til vores morgensang og fortælling. Jeg vil gerne bede jer om at stramme op, så børnene er her klokken 8.00. Så er der 5 minutter til at sætte tasker, sige godmorgen og finde sangbog, så vi kan starte morgensangen med nærvær og ro. På forhånd tak.

Juletur til “Den gamle by” Fredag den 8/12 kl. 9.00-15.00
Årets juleudflugt går til Den gamle By i Aarhus. Vi starter som sædvanligt på friskolen kl. 8.05 til fælles morgensang og fortælling.
Denne dag skal alle elever medbringe deres tur-rygsæk med en lille 10pause madpakke, store madpakke, drikkedunk og penalhus.

Dagens indhold bliver:

-På jagt efter juleglæden (opgavehæfte)

-Guidet aldersinddelt tur gennem købstaden med juledrys

-sidste time bliver valgfri aktivitet sammen med klasselæreren

-Eleverne må denne dag medbringe 50 kr. til boderne i Den gamle by.

-Husk varmt tøj, da vi skal være meget udenfor.

-Mobiltelefoner afleveres som sædvanligt til klasselæreren, og bruges kun som fagligt værktøj efter aftale med klasselæreren.

Vi glæder os til en skøn dag, hvor alle kommer i den rette julestemning.

Fælles morgensang i Børnehuset på onsdag
På onsdag vender vi det hele lidt på hovedet. Vi fortsætter vores nye tradition med ind imellem at have fælles morgensang med Børnehuset. Denne gang skal det forgå oppe i børnehuset.
Derfor skal børnene på onsdag møde ind og gå i klasserne 8.05, hvor vi har 1. time. Derefter går vi op i børnehuset 9.15 til fælles morgensang.

Fritteren inviterer til Julefredagsbar fredag den 15. december
Alle børn og forældre (og evt. små søskende) inviteres til en hyggelig julefredagsbar. Der kan købes æbleskiver, gløgg, kaffe og saftevand. Vi skal synge, lege og julehygge. Julefredagsbaren er åben mellem 14.30-16.00.
Hvis forældrene kommer til julefredagsbaren, må børn, der normalt ikke er tilmeldt Fritteren, blive på skolen fra 13.15 til Fredagsbaren åbner kl. 14.30.

Skriv til Zenia senest onsdag den 13. dec., hvor mange I kommer.

Hilsen Zenia og Dennis

Med håbet om at alle får en dejlig 1. søndag i advent – weekend.

Venlig hilsen Kirsten