Ugebrev – uge 26 – 2022

Kære forældre
Sommerferien banker på nu for lærerne. De sidste dage har der været travlt med oprydning, møbelflytning, forberedelse af Emnefag og fortælling, klargøring af klasser og maling af fritter, ansættelser osv.
I mandags havde vi en fin reception for Else efter 36 års tro tjeneste, og Venneforeningen og undertegnede har haft et godt møde, hvor vi skridtede matriklen af og fik sat nogle streger i sandet. Så nu ryger der snart ansøgninger afsted i forhold til forbedring af vores udeskoleområder og omgivelser.

Farvel til Patrick og velkommen til Børge og Emil
Patrick meddelte desværre i tirsdags, at han har fået nyt job i Mårslet (en kilometer fra hvor han bor). Det er vi kede af, men forstår naturligvis hans beslutning, da lange køreture og små børn ikke harmonerer. Stort tillykke og held og lykke med det nye. Patrick har lovet at skrive en hilsen i 3. klasses rum.

Heldigvis har lykken tilsmilet os. For vi ansatte tirsdag eftermiddag 2 dygtige lærere, Børge og Emil, som hver især hopper ind i henholdsvis Nikolajs og Patricks skema

Emil
Emil er 29 år, har erfaringer med lærer og pædagogarbejde og en dansklæreruddannelse fra UCN. Emil brænder for engelsk og emne og har kompetencer indenfor musik, 3D-print, vedligehold og restaurering af elektronisk udstyr og rollespilsbaserede dialogspil. Han får en 80% stilling og hopper ind i Patricks skema.

Børge
Børge er 38 år, konservatorieuddannet i rytmisk sang og spil, korleder, friskoleerfaren og efterskoleerfaren. Børge har netop afsluttet læreruddannelsen på UCN, med en bred vifte af fag, med et flot resultat. Han får en 100% stilling og er klar til at tage Nikolajs skema samt stå for både kor og morgensang.

Kemien mellem Børge og Emil og ansættelsesudvalget var rigtig god, og vi glæder os meget til at byde dem velkommen den 1. august.

Jeg håber I har forståelse for, at det på grund af travlhed og nyopståede situationer, først er muligt at sende skema og kalender ud først i uge 31 (ugen før børnene starter). Jeg har vedhæftet fagfordelingen, så I kan se, hvilke lærere jeres børn skal have.
fagfordeling_forældre

Det er et nyt og spændende år vi går i møde. Vi vil skabe en spændende og nærværende børneskole fra 0.-6. klasse, hvor vi vil bygge videre på nogle af de gode traditioner samtidig med at vi i fællesskab, vil skabe nye undervisningstiltag, metodikker og faglige løft. Der er masser af positiv energi og entusiasme i lærergruppen og Mette, Birgitte, Sanne, Anna og undertegnede vil tage vores to nye “drenge” ved hånden og hjælpe dem godt i gang.
Ligeledes glæder vi os til at få gang i vores nye Fritter sammen med Dennis (fra børnehuset) og Zenia.

Hermed ønskes i alle en dejlig sommer.

Vi ses den 8. august kl. 8.00.

Venlig hilsen Kirsten

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *