Ugebrev – uge 32 – 2022

Kære forældre
Første skoleuge har været herlig. Spændte 0. klasser er kommet i gang med en ny epoke, vores nye ansatte er på fornem vis blendet ind i flokken, og ugen har været fyldt med introaktiviteter og forberedelser til fagene til det almindelige skema, Fritteren er indrettet ovre i præstegården og er blevet virkelig hyggelig. Vi er klar til det nye skoleår med mange nye tiltag og videreførelse af de gode friskoletraditioner, som i mange år har kendetegnet skolen.
Med et ønske om et lyst, frugtbart og lærerigt år bydes alle børn, forældre og ansatte velkomne til skoleåret 22/23.

Skolebussen vender tilbage til 2 ruter
Efter nu at have prøvet “den lange tur” med vores egen bus i en uge, må vi konstatere, at det bliver for langt og for stramt. Derfor har jeg i samarbejde med den øvrige ledelse, besluttet, at vi indtil videre fortsætter vores gode samarbejde med Ketty og Villy. Det vil sige “Nordbørnene” bliver hentet af den gule bus om morgenen + hver dag kl. 13.25.
Den gældende busplan for vores egen bus (den grønne) er vedhæftet.
Onsdage har 4-6. klasse senere fri. Der vil vores egen bus køre alle hjem. Så passer det med nogle forældres arbejdstider, kan vi opfordre til afhentning.

BEMÆRK: Det træder i kraft på mandag!!!

busplan22_23

Lillekor og storekor
På vores nye skema er der lillekor for 0.-2. klasse om onsdagen og storekor for 3.-6. klasse om torsdagen. Børge har en masse skønne sange og korteknikker i ærmet, og vi glæder os til at få korsang med som “noget af det vi er gode til” på Mellerup Friskole.
Da alting skal opbygges fra bunden, har vi besluttet at Lillekor (0.-2.) er obligatorisk. Storekor (3.-6.) er valgfrit. De, der ikke vælger at gå til kor, tilbydes lektiehjælp.
Derfor vil vi gerne bede jer forældre i 3.-6. klasse tage en snak med jeres børn om ,hvad de vælger. Valget foretages på tilsendte spørgeskema.

Hilsen fra den nye Fritter
Nu er den første uge i den nye fritter ved at være gået. Vi er rigtig begejstrede for fritteren og vi kan mærke på børnene, at de er glade for at komme her, så det er bare så dejligt. Vi vil i fritter lave sjove, kreative og spændende aktiviteter med børnene i den kommende tid. Angående alle de praktiske informationer vil vi løbende informere alle forældrene om dette på VIGGO. Så hold øje med VIGGO 😉
Hilsen Zenia og Dennis

Sebastian Klein til Mellerup
Vores fantastiske Venneforening er klar med det fedeste arrangement (se vedhæftede plakat)👏👍😎

Husk at kigge i kalenderen!
Det første der sker er Fælles forældremøde den 23. august kl. 19.00
Her vil vi hilse på nye medarbejdere, gennemgå kalenderen, snakke forældrerengøring, vælge repræsentanter til Forældreudvalget, have en dialog om Fadervor m. m.
Vi glæder os til at se jer.
Alle ønskes en rigtig varm weekend, hvor det er helt vildt vigtigt at spise nogle is.

Venlig hilsen
Kirsten

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *